2010. február 18., csütörtök

Kagyló a kagylóban



Ennek a nyakéknek a medálja igazi kagyló,Ibolyánál láttam egy csodaszépet,piszkálta a fantáziámat, hogy lehetne megoldani a befoglalást. Megvallom, küszködtem vele egy keveset,de szerintem szép lett. És mindkét oldalon hordható, hisz a viszályán kagyló a kagylóban van, így teljesen mást mutat.Finom tört szineket adtam csak hozzá,fehéret, homokszínt és hegyikristályt.És megint asszimetrikusan fűztem, nekem ez nagyon tetszik. Már készül is a következő kagylós, különleges színekkel.

10 megjegyzés:

horimarika írta...

Nagyon meseszép!!!

Zeke Piroska írta...

Igazi különlegesség számomra.
Nagyon szép darab GRT.Piros

Cirelin írta...

Nagyon jó lett! :) Én már jó ideje nézegetem a mégy Görögországból hozott kagylókat befoglalás céljából, de még nem mertem nekikezdeni, bénus vagyok befoglalásból.

Orsi írta...

Micsoda fantasztikus ötlet!!!!

Anami írta...

Ez csodálatos lett ismét! Micsoda ötlet ez a kagyló befoglalósdi! :-) Ha teheted, nézz be a blogomba... Tudom, hogy már megkaptad, de... :-)

Panka gyöngye írta...

Hát ez megint csodaszép!Köszi a jókívánságokat:)A gyűrű természetesen a tiéd,de ha nem haragszol meg,nem kérnék érte pénzt.Tekintsd ajándéknak,vagy cserének:)Örülök,hogy ennyire teszik:)Inkább készíts Te is egy Mary-s gyűrűt nekem:)Csere-bere:)Emailben leegyeztetjük a címet,(email-címem úgyis publikus)!Majd írd meg a címet,ahová küldhetem:)Üdv,Panka

Edit írta...

Hihetetlenül jó ötlet!!! Nagyon szépséges lett!

Lakota mágia írta...

Ötletes és gyönyörű egyszerre! Nagyon tetszik!

Ilona írta...

Mese szép lett, gratulálok!

Ági mama írta...

Álomszép! Gratulálok!!