2010. február 10., szerda

Tavaszhozó nyakék


Annyira várom már a tavaszt! Bár a télnek is megvannak a maga szépségei,nekem már elég volt! És nagyon nem szeretem a hideget! És én napelemmel működöm, úgyhogy nekem már tavasz kell és napsütés! :)

10 megjegyzés:

Ági mama írta...

Azta! De nagyon gyönyörű!!!

Gabriella írta...

Húúú, ez nagyon nagyon szép! Nagyon tetszik! Én is ugyanezen a véleményen vagyok, jöhetne már a tavasz! :)

Orsi írta...

Csodálatos! Remélem meghozza a tavaszt, mert ezt az állapotot már én sem sokáig bírom!

Valerie írta...

Bar ma megint esik a ho, a lanc gyönyörü!

Anami írta...

Gyönyörű! Olyan érdekes, hogy számomra egyébként össze nem illő színeket ilyen harmonikus egységbe tudod fűzni! Gratulálok!

Lakota mágia írta...

Nagyon szép lett!Nekem is tetszik ez a tavaszi színkavalkád! És a neve is jó, tavaszváró és hívogató nyaklánc már készült egypár a napokkban, ideje volt olyat készíteni, ami meg is hozza!:-)

Panka gyöngye írta...

Olyan,mintha az előzőt folytattad volna!Látom nem pattant le az agyad a témáról:)Gyönyörű!

Liza írta...

Csudijó! Remélem én is, hogy hamar itt lesz már a tavasz, mert már nagyon unom ezt a téli időt! És most is szakad a hó! :(((((((

Virág írta...

Itt Fonyódon épp hóvihar dúl, úgyhogy nagyon jól jött ez a melegség. Csodaszép lett ez a nyakék! Gyönyörűek a színei és hihetetlen, hogy az összevisszasága mégis harmonikus. Megtervezed ezeket a szépségeket, vagy csak nekilátsz és alakul?

Méri írta...

Köszönöm a dícséreteket!
Kedves Virág! Csak a vezérelv van meg előre, jelen esetben a tavasz a vidám színeivel, meg kb. a méretek, aztán a többit menet közben alakítom.