2010. március 17., szerda

PIF ajándékom (lett volna Editnek, ha el nem tűnik a postán )



Ezt a bőrös szettet készítettem Editnek , http://editgyongyekszer.blogspot.com/ de sajnos 2 hete várom az érkezését,és mint kiderült a postán elkallódott.Ez az első eset,ami előfordult (de remélem az utolsó) és nagyon sajnálom!Kárpótollak érte Edit ígérem!

11 megjegyzés:

horimarika írta...

Gondolom, ajánlottan adtad fel. Reklamálj és kérj sok pénzt a postától. Nekem már fizettek egyszer rendesen!!!
Nagyon szép ez a szett! Igazán kár érte!

Edit írta...

:-((((((((((((((((((((((((((((((((
Gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én még azért reménykedem, hogy megkerül!!!

Panka gyöngye írta...

Nagyon dögös pedig ám:)Lehet előkerül még:)
Nekem is van aggodalmam,bár még csak holnap lesz egy hete a PIF-ednek ,amit postáztam neked:(Lehet holnap rákérdezek a postán,ahol feladtam!

Lakota mágia írta...

Szerintem is járj utána! Kár lenne érte, ha nem kerülne elő! Gyönyörű!!!

Méri írta...

Ó,már jegyzőkönyveztek meg minden, úgy hogy nem hagyom annyiban!

Nikol írta...

No, ez a Magyar Posta! :) Csak nehogy úgy járj mint KisJuci! Az ő csomiját a Postán simán odaadták egy idegennek, aki nem ismerte be hogy tényleg átvette( pedig ugye alá is kell írni). A nagy kártérítés....az ajánlott költség... :(
Valaki jó járt ezzel a szép szettel!

Erga írta...

Pedig milyen gyönyörű. Én is épp ma akarok postára adni egy karkötőt, remélem odaér, nekem még nem volt vele gondom, ajánlottan és bélelt borítékban szoktam feladni.

Hajnal írta...

Sajnálom Méri,ha valóban eltűnt,pedig nagyon szép lett!!
De sajna még ha ajánlottan van is feladva,akkor se kell a címzettnek aláírni,simán bedobja a postás a ládába!!!Érdemes elsőbbségivel is küldeni,mert akkor elméletileg tuti,hogy másnap megkapja a címzett!
Én ezért szoktam mindig figyelni a postást,ha csomagot várok!!Mert sajna tényleg csak akkor csönget,ha nem fér be a csomag a postaládába!!
Azért remélem még előkerül a csomagod!!
Volt régen nekem is egy ilyen esetem,igaz nem ékszerrel,de két hét mulva azért célba ért a csomag :-)!Igaz nem tudom addig merre kószált :D

Ági mama írta...

Ó de nagy kár érte!!!

Méri írta...

Hát még reménykedem én is!Ajánlottan elsőbbségivel adtam fel,de az én kapott csomagjaim is általában a postaládában landolnak,ritka esetben kapom kézhez,de még csak értesítőt sem dobnak be.Elvileg alá kellene írni az átvételt.De akkor minek fizetjük ugye az ajánlott szelvényt? Hát úgy látszik ez sem biztosíték arra, hogy célba érjen!Még nem jártam így eddig és elég kellemetlen!

Anami írta...

Nagyon szép lett! A tértivevénynél kell aláíratni az átvételnél, de ettől függetlenül menj be a postára az ajánlott szelvénnyel, és annak alapján utána tudnak nézni, merre jár a küldemény. Egy nyomtatványt ki kell tölteni, és ha nem kerül meg, akkor kapsz kártérítést (feladási díj 15-szöröse)
Azt hiszem, az Editnek is nyilatkoznia kell, hogy nem kapta meg a csomagot.