2012. május 18., péntek

Számvetés

Mostanában kissé nosztalgikus hangulatban vagyok, talán a tavasz miatt!?
Számvetést készítettem az elmúlt néhány termékeny évemről.
Néhányan, akik megtisztelnek és rendszeresen látogatnak, tudják, hogy több mindennel foglalatoskodom, nem csak ékszerek készítésével.
Tény,hogy  ez áll a szívemhez legközelebb, ezzel tudok leginkább foglalkozni,hisz a másik két hobbim  - a festés és az agyagozás -  időigényesebb.
Egy kis ízelítő a munkáimból azoknak, akik a gyöngyökön kívül nyitottak másra is.
Nagy büszkeséggel nézem végig a képeket, mert bár a művészi szinttől igen távol állnak,nagy szeretettel,rengeteg munkával készítettem mindet.
Azért szerencsére tetszenek másoknak is a m unkáim, hisz a kerámiákból új gazdára lelt  125 db ,az ékszerekből   318 db.
 2 x voltak az ékszereim kiállításon,és ha minden igaz a képeimet is hamarosan kiállítják.









13 megjegyzés:

Kritti írta...

Kedves Méri, csak gratulálni tudok ezekhez a gyönyörű munkákhoz!
Nagyon-nagyon tehetséges vagy!!!!
Újra megcsodáltam a gyönyörű festményeidet, imádom az érzésekkel teli tájképeidet!
A kerámiákra most csodálkoztam rá, s most keresem a jelzőt, hogy mit is írjak..Kifejezőek, szinte élnek, nekem nagyon tetszenek!! Minden elismerésem a Tiéd!

Mézesmama írta...

Csodálatos így együtt látni a dolgaidat.....én úgy gondolom nagyon büszke lehetsz ezekre a munkákra....szeretek ide járni, mert mindig különlegeset és egyedit találok....gratulálok Neked! Jó egészséget kívánok a további alkotásokhoz!

Erga írta...

Nagyon szép alkotásokat hoztál, gratulálok hozzájuk és persze csodálattal nézem, hogy mind a három területen milyen tehetséges vagy.
További sok sikert és szépséges alkotást kívánok Neked!!!

Csillus írta...

Köszönöm, hogy megmutattad.
Büszke lehetsz az alkotásaidra!!!

BMonica23, Mónika írta...

Gyönyörű munkák születtek a kezed nyomán, gratulálok. Mindig, amikor hozzád látogatok csak csodálkozom, hogy mennyire tehetséges vagy, és a kreativitásod határtalan! :)

Liza írta...

Csodaszép munkák!
További sok sikert!

Panka gyöngye írta...

Méri gratulálok neked!!!Őszintén csodálom az alkotásaidat!!!A képeidet,a kerámiádat és a fantázia-gazdag ékszereidet egyaránt!!!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Gratulálok nagyon sokoldalú tehetség vagy,gyönyörű dolgokat készítesz ,továbbra is sok sikert kívánok!

Bebi írta...

Arról eddig is tudtam, hogy gyönyörű ékszereket készítesz, de hogy a másik két területen is ilyen tehetséges vagy, ez nekem új!:) A képeidtől teljesen le vagyok nyűgözve! Na és a kerámiáid! A tehetségen túl ezekben tényleg rengeteg időd van! További sok sikert kívánok!:)

Édua írta...

Gratulálok! Szerencsés ember vagy,hogy a hobbid eredménye másoknak is tetszik és örömet okoz Neked és az új tulajdonosaiknak. Gyakran jövök gyönyörködni,még ha nem is fűzök hozzá megjegyzéseket. Nagyon harmonikus alkotások!

Méri írta...

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

Lakota mágia írta...

Gratulálok az eddigi alkotásokhoz!! Mindhárom területen gyönyörű, egyedi dolgokat alkotsz, további sok-sok sikert kívánok!!!

Unknown írta...

Gratulálok Méri! Gyönyörű munkák!